DUNAV INFO

Aktuelna dešavanja u Vojvodini

Свечано отворен ТЦ Променада

Након вишемесечних радова нови тржни центар “Променада” отворио је своја врата данас у 13 часова на Булевару ослобођења 119.

У ТЦ Променада представио се велики број модних брендова, а њихову понуду употпуњава и забавни програм, као и угоститељски објекти, и то на четири нивоа.

Неки од брендова који су отворили своја врата на данашњем свечаном отварању су:

Коначан списак брендова је заиста велики почевши од великих име из Индитеx групе (Зара, , Страдивариус, Берсхка, Пулл & Беар) потом ту су, Том Таилор, ЛЦ Wаикики, Цалзедониа, Лисца и многа друга позната имена.

Ту је и прегршт спортских брендова: Nike, Adidas, Sport Vision, Интерспорт, Беоспорт, Планета Спорт, Under Armour, Cropp.

Потпуни угођај боравака у Променади даће и кафићи. Лофт, Модена и Brunch, а ту су још и Sushi Bar, Carbici. Walter, Ресторан 88, али и познати светски брендови попут КФЦ-а и MCDonaldsa, за забаву ту су биокоп, казино, дечја играоница итд, а наравно ту је и тереретана ПРО.

Како је најављено отварање Цинеплеxx Променада бице уприличено у 19 часова,на коме ће присуствовати екипа филма Јужни Ветар. Присутни грађани ће моци да купе улазнице у 19 часова и имаће прилику да се друже са глумцима овог мега популарног филма.

Од сада је активан и званичан сајт са свим битним информацијама, на адреси PROMENADANOVISAD.RS.

Оставите одговор