DUNAV INFO

Aktuelna dešavanja u Vojvodini

ЛЕДЕНИ РАЈ ЗА МАЛИШАНЕ

Седма по реду, зимска манифестација „Ледена шума“ почела је данас, у Дунавском парку, а на програму се очекује мноштво културних дешавања, едукативних дружења, изложбених активности и хуманитарних сусрета.

У оквиру програма свечаног отварања наступили су „Хаос“ аниматори и бендови „Негде између“, „Херценшлус“, а присутне је том приликом поздравио заменик градоначелника Новог Сада Игор Црнобарац.

ФОТО АРХИВА ТО НОВИ САД

-Окитили смо град и на неколико локација имамо манифестације које дух и традицију празника доносе у Нови Сад. Драго ми је што се организатори манифестација прилагођавају актуелној ситуацији и поштују мере штедње, истовремено се трудећи да, пре свега деци омогуће што више бесплатних садржаја и употпуне им зимски распуст. Град подржава манифестацију Ледена шума која, и ове године, клизалиштем, добрим културно-забавним програмом, као и изложбено-продајним простором који промовише локалне уметнике и занатлије доприноси лепшој новогодишњој атмосфери и употпуњује туристичку понуду нашег града – изјавио је Игор Црнобарац.