DUNAV INFO

Aktuelna dešavanja u Vojvodini

5.МЕКСТ- Међународниконгрес студената туризма и хотелијерства

5. Међунаросни конгрес студената и хотелијерстваодржан је од 23. до 25. новембра 2018. године у организацији удружења “Фортунс”, у сарадњи са Међународном асоцијацијом студената туризма и хотелијерства и Природно – математичким факултетом из Новог Сада.

Ове године, МЕКСТ је направио још један корак напред и организовао Career fair, као место сусрета оних који нуде запослење у туристичкој привреди и младих којима је каријера у туризму први избор.
МЕКСТ је прошле године окупио преко 850 студената из 15 земаља Европе. Кроз едукацију, дружење и забаву, овај конгрес гради мрежу студената, који ће у ближој будућности стечена пријатељства проширити и на међусобну професионалну сарадњу. Због великог броја заинтересованих учесника, ове године је МЕКСТ конференција одржана у Мастер хали Новосадског сајма, која може да прими преко 1000 учесника.

Теме МЕКСТ2018 су биле: Примена дигиталног маркетинга у туризму, нови трендови у хотелијерству и туризам будућности, а неки од предавача су били: Paul Papadimitriou, Keynote speaker, Intelligencr; Nicolaas Houwert, General Manager, Hilton Belgrade; Ian Yeoman, Tourism Futurist, Wellington; Rob Davidson, MICE Knowledge,Managing DirectorIan Yeoman, Tourism Futurist, Wellington и други.

Оставите одговор