DUNAV INFO

Aktuelna dešavanja u Vojvodini

„У позоришту нико није изгубљен, може бити само пронађен“ – Ко је мистериозна особа В?

Порука која је очигледно заинтригирала запослене у позоришту јер су, како кажу, врло брзо кренули у потрагу за аутором и то на друштвеним мрежама, налази се на изгужваном пожутелом папиру на ком стоји: „Кад Те сањам, ноћи су ми плаве, кад Те грлим, јутро дуже траје“

Објава, која укључује и фотографије, завршава се оптимистичном поруком: „Кад се деси да се у позоришту изгуби љубав, свим силама се трудимо да тој љубави нађемо нова срца да за њу куцају. Посебно кад је љубав као ова – она за сва времена, за све језике, она која се сели кроз просторе и осећања. Тражимо власнике ове љубави, тражимо аутора ових речи, тражимо двоје којима су сад дланови празни јер је траг о њима изгубљен. Или пронађен, како се узме. Јавите нам се, чекамо вас. У Позоришту“.

У свега неколико сати од објављивања пост је имао више стотина реакција и коментара, а пратиоци су почели да деле необичну причу и на својим профилима.

„Тај В сигурно није из овог периода, данас нема људи који овако причају“

„Дајте људи да нађемо несретног љубавника, да имамо макар једну лепу вест у овим временима“

„Овако није писао ни Бајага, расплака се“

То су само неки од коментара који су се нашли испод објаве Српског народног позоришта. Знате ли можда ви ко је мистериозна особа В.?

Извор: РТВ