DUNAV INFO

Aktuelna dešavanja u Vojvodini

НОВЕ ЦЕНЕ ВОЗНИХ КАРАТА „СОКОЛОМ“

Цена појединачних карата за други разред директног Inter City воза „Соко“ од  1. фебруара износе 603 динара, саопштило је предузеће „Србија воз“.
Месечна карта за воз „Соко“ на релацији Београд Центар – Нови Сад износи 12.000 динара и може се користити за путовање и у Регио возу, док цена месечне претплатне карте на релацији Београд Центар – Нови Сад износи 6.874 динара уколико се користи искључиво за Регио воз.

Цена возне карте за одраслу особу за други разред Регио експрес воза на релацији Београд – Нови Сад износиће 453 динара, а за овај воз није потребна резервација. Цене карата на Регио возовима које нису биле обухваћене промотивним периодом остају непромењене.
 
И по завршетку промотивног периода путницима ће бити омогућена куповина возних карата по нижим ценама, и то уз примену повластице: од 20 одсто за повратно путовање, 50 одсто за децу од шест до 14 година и 30 одсто за путнике који поседују картице СРБ ПЛУС и за превоз група.
 
„Србија воз“ је увео и годишњу претплатну карту, која важи у 1. и 2. разреду свих врста возова на свим релацијама у унутрашњем саобраћају. Цена годишње претплатне карте износи 72.000 динара.
 
За релацију Београд – Нови Сад омогућена је онлајн куповина карата преко веб сајта или апликације уз попуст од пет одсто.